naturablu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Informatii

Modalităţi de plată Plata ramburs (la primirea coletului)


Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata Card online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

   

Card de credit – plată online

 

Plata prin card de credit nu se efectuează de către SC BLU O3ZONE NATURA SRL , ci prin  MOBILPAY. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat la site-ul MOBILPAY şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid.

 

 

După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la NATURA BLU, cât şi de la MOBILPAY.

 

 

Nu se aplică taxe suplimentare!

 

 

 

 

Asistenţă clienţi

Luni-vineri: 9:00 - 17:00

 

contact@naturablu.ro

0737.88.99.66

spacer
Website detinut de BLU O3ZONE NATURA S.R.L., CIF: 37140933, Reg.Com: J40/2557/2017