naturablu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse
Informatii

Termeni si conditii

   Termeni si Conditii

INFORMAȚII PRELIMINARE

INTRODUCERE

     

           Îți mulțumim pentru interesul față de compania și produsele noastre. Când intri într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințezi informațiile tale.

          Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Suntem conștienți că informațiile personale îți aparțin, de aceea depunem toate eforturile să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm să le citești cu atenție. Nu luăm decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta. Acestă Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Te încurajăm să examinezi Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

 

1.           Condiții de utilizare

 

           Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luam angajamentul să respectăm legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 și, în special, următoarele principii:

Legalitate, echitate și transparență

             Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.

 

   Controlul îți aparține


            În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.Integritatea datelor și limitarea scopului.Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

 

1.Securitate

 

           Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

           Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.naturablu.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC BLU O3ZONE NATURA SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

           Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare.               De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

            Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.naturablu.ro.

 

2. Protecția datelor personale

 

           În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

          Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.naturablu.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC BLU O3ZONE NATURA  SRL și ulterior arhivate în servere securizate.           

           Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

          SC BLU O3ZONE NATURA SRL este înregistrata la ANSPDCP și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

           Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

 

         În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca SC BLU O3ZONE NATURA SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poștă o cerere simplă în acest sens la adresa: Prelungirea Ghencea , nr. 19 Cladirea C Parter. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele SC BLU O3ZONE NATURA SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

 

3.Prețul

    

           Prețurile afișate în cadrul site-ului www.naturablu.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC BLU O3ZONE NATURA SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

           Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www. naturablu.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

            Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

             Descrierea procesului de plată: - Clientul inițiază comanda pe site-ul www.naturablu.ro pentru unul sau mai multe produse; -            În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card); - După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; - Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul                         Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); - După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul                               Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.


4.Livrarea produselor

 

               SC BLU O3ZONE NATURA SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

 

 5. Returnarea/schimbul mărfurilor

 

               Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de SC BLU O3ZONE NATURA SRL.

                Clienții www.naturablu.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

                 În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

 

 6. Limitări

 

             În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. SC BLU O3ZONE NATURA SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

             SC BLU O3ZONE NATURA SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.naturablu.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea SC BLU O3ZONE NATURA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

 

 7. Drepturi de autor

    

               Întregul conținut al site-ului www.naturablu.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC BLU O3ZONE NATURA SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.naturablu.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

               Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că NATURA BLU este marcă înregistrată, proprietatea SC BLU O3ZONE NATURA SRL și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

 

8. Informații, comunicări

 

           Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail contact@naturablu.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

spacer
Website detinut de BLU O3ZONE NATURA S.R.L., CIF: 37140933, Reg.Com: J40/2557/2017